Info

Samen genieten van lekker eten

Ik houd van lekker eten en laat anderen daar graag van meegenieten. Mijn liefde voor groente begon al vroeg en bij mijn eerste bezoek aan een restaurant was ik vooral teleurgesteld dat groente daar niet echt op de kaart stond. Gelukkig is dat in de afgelopen jaren wel veranderd.

Om zelf groente op de kaart te kunnen zetten heb ik een vegetarische koksopleiding gevolgd bij VIP Health & Nutrition. Mijn ontdekkingstocht is net begonnen en ik neem je hier graag in mee.

Voor al mijn gerechten gebruik ik zoveel mogelijk biologische en lokale producten. In de vegan patisserie worden natuurlijk alleen maar plantaardige producten verwerkt.

Green egg

Er gaat niets boven de rooksmaak van groenten die zijn gegrild op de bbq

Gegrilde groente

En dan vooral aubergine met een spread van gegrilde paprika en vers gemaakte pesto

En natuurlijk taart!

Zoals deze combinatie van kastanje, cranberrie en knolselderij

Scroll naar top